Nieuwsberichten

Bestuurswissel bij PDN Gepubliceerd op: 22-02-2022


Afscheid Ton de Boer


Op 15 februari 2022 is Ton de Boer, wegens het bereiken van de statutair maximale termijn, afgetreden als bestuurslid van PDN namens de pensioengerechtigden.

Boer de Ton_res.jpg (328 KB)Ton is 12 jaar bestuurder geweest en daarnaast ook plaatsvervangend voorzitter. De eerste 6 jaar als vertegenwoordiger van de actieven en daarna als vertegenwoordiger van de pensioengerechtigden.

Als pensioenfonds zijn wij dankbaar voor het enthousiasme en de energie waarmee Ton zijn rol vervulde. “Pensioenfonds PDN is van ons allemaal”, dat is waar Ton voor stond en waar hij zich onvermoeibaar voor inzette. Zijn drijfveer was om naast het opkomen voor de belangen van alle deelnemers ook de positie van de pensioengerechtigden onder de aandacht te brengen. Hierbij stond een solide uitvoering van pensioenen, de evenwichtige belangenafweging en het kunnen uitleggen van de vaak ingewikkelde besluiten voorop.

Ton was vooral actief in de commissies Pensioenen en Communicatie en Klachten en Geschillen. In zijn zittingsperiode heeft hij met veel voorzitters in het Dagelijks Bestuur van PDN gezeten. Sinds medio 2019, was dit samen met Edith Schippers.

Met daadkracht, inzet en betrokkenheid heeft Ton meer dan een decennium zijn kiezers en het fonds vertegenwoordigd.


Een (hernieuwd) welkom voor Piet Rennen

Rennen Piet_cropped.jpg (1.75 MB)Na een overbruggingsfase als aspirant-bestuurder, na het beëindigen van zijn zittingstermijnen als bestuurslid namens de werknemers, is Piet Rennen op 15 februari 2022 namens de pensioengerechtigden benoemd tot bestuurslid van PDN.

Piet is geen onbekende voor het pensioenfonds. Hij is eerder al bijna 9 jaar (tot december 2020) namens de werknemers bestuurder geweest en heeft daarmee een lange staat van dienst. Piet brengt een brok aan ervaring mee op zowel het terrein van beleggingen en pensioenen als bedrijfsvoering en financiën. Hij zal deel gaan uitmaken van de Commissie Pensioenen & Communicatie en namens de PDN-geleding pensioengerechtigden zitting nemen in de Regiegroep van de Wet Toekomst Pensioenen. 

We bedanken Ton voor zijn bijdrage en inzet voor ons pensioenfonds en wensen Piet veel succes toe.



Jouw mening telt!
PDN Magazine (verschijnt 2x per jaar) lees ik ......