Nieuwsberichten

Podcast: in gesprek met Edith Schippers Gepubliceerd op: 30-03-2022

Het bestuur van PDN vindt het belangrijk om jou als deelnemer regelmatig en goed te informeren over je pensioen en alles wat daarmee samenhangt. Dat doen we onder meer via brieven, nieuwsbrieven, het PDN Magazine en bijeenkomsten. En daar komt nu een nieuw communicatiemiddel bij: de podcast. In een podcast gaan we in gesprek met bestuursleden over onderwerpen die voor jou als deelnemer van belang kunnen zijn.  

Een podcast is een geluidsopname. Je kunt de podcast op verschillende manieren beluisteren, simpelweg door te klikken op het pijltje. Bijvoorbeeld achter de computer of vanaf de iPad met een kop koffie erbij. Maar ook tijdens een wandeling vanaf de mobiele telefoon. De populariteit van podcasts stijgt snel. Ze stellen je als luisteraar in staat om op een ontspannen manier informatie tot je te nemen, simpelweg door te luisteren. Waar en wanneer je wilt.

Het leek ons een mooie aanvulling op de bestaande communicatiemiddelen die we al hebben.

Voor de eerste podcast van PDN ging ik, Alfred Kool, communicatie adviseur bij PDN, in gesprek met Edith Schippers, voorzitter van het bestuur van PDN. Het werd een ontspannen gesprek van ruim 20 minuten bij haar thuis aan de keukentafel. In de podcast gaat ze uitgebreid in op de recent aangekondigde toekomstverkenning. Ook beantwoordt Edith vragen over de actuele ontwikkeling rond indexatie en dekkingsgraden en geeft ze een toelichting op de onlangs doorgevoerde aanpassing in de structuur van het fondsbestuur.

We zijn benieuwd naar je mening

Als je vragen of opmerkingen hebt naar aanleiding van deze eerste podcast, of suggesties voor onderwerpen die we in een volgende podcast kunnen behandelen, laat het ons weten. Bij voorkeur via een mail.

Het voornemen is om elke 4 á 6 weken een podcast te publiceren. Voor nu wensen we je veel luisterplezier.

Klik op de foto om de podcast te starten.
Podcast Edith Schippers.png (318 KB)