Basispensioenregeling

Als werknemer van DSM of van een aan DSM gelieerde onderneming bouw je pensioen op bij Pensioenfonds PDN. Elke werkgever heeft zijn eigen regeling. In Pensioen 1-2-3 lees je wat je wel en niet krijgt in onze pensioenregeling. Dat is belangrijk om te weten, bijvoorbeeld als je van baan verandert. Omdat alle pensioenfondsen in Nederland met Pensioen 1-2-3 werken, zijn de verschillende pensioenregelingen goed te vergelijken.
Pensioen 1-2-3 bevat geen persoonlijke informatie over je pensioen. Die vind je wel op mijnpensioenoverzicht.nl en in 'Mijn PDN Pensioen’ op de website van Pensioenfonds PDN.
Hoe wij omgaan met maatschappelijk verantwoord beleggen, vind je op onze webpagina 'Duurzaam en verantwoord beleggen'.

Pensioenvergelijker

De gegevens van Pensioen 1-2-3 kunnen ook gebruikt worden om de inhoud van twee verschillende pensioenregelingen te vergelijken. Daarvoor is de ‘Pensioenvergelijker’ ontwikkeld. Klik hier om naar de Pensioenvergelijker te gaan.
Aan de hand van de vijf stappen van Pensioen 1-2-3 worden vragen gesteld over de belangrijkste onderdelen van een pensioenregeling. In de Pensioenvergelijker van Pensioenfonds PDN zijn de vragen voor de eigen regeling al beantwoord. De vragen van een andere regeling zijn te beantwoorden door gebruik te maken van de Pensioen 1-2-3 van een ander pensioenfonds. 

Wat vind je in laag 1, 2 en 3

p123 algemeen.png (24 KB)

Pensioen 1-2-3 bestaat uit 3 lagen. Dit is laag 1. Hierin lees je in het kort de belangrijkste informatie over je pensioenregeling. Wil je meer weten? Klik dan op 'meer informatie' binnen laag 1. Je komt dan in laag 2. Daar vind je meer informatie over alle onderwerpen uit laag 1. In laag 3 vind je juridische en beleidsmatige informatie van Pensioenfonds PDN.