Nieuwsberichten
Mila Hoekstra treedt toe tot Raad van Toezicht Gepubliceerd op: 28-01-2019 Mila Hoekstra is op 8 januari 2019 benoemd als lid van de Raad van Toezicht (RvT) van PDN. Zij volgt Henriëtte de Lange op die vanaf 1 januari 2019 is benoemd als Ombudsman Pensioenen.

Oorspronkelijk afgestudeerd als ondernemingsrechtjurist werkte Mila ruim 18 jaar bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid op het terrein van arbeidsverhoudingen, waarbij zij zich 11 jaar bezighield met pensioenbeleid. Vervolgens werkte zij 11 jaar bij respectievelijk de Stichting voor Ondernemingspensioenfondsen en de Pensioenfederatie. Daar kwamen veel thema’s aan bod en was zij onder andere penvoerder van Code Pensioenfondsen. In 2016 is Mila als zelfstandige begonnen. Inmiddels is zij aan diverse fondsen verbonden als bestuurder (Het nederlandse pensioenfonds) en als toezichthouder (voorzitter RvT bij Bpf Koopvaardij en Stichting Heineken Pensioenfonds; lid RvT Pensioenfonds TNO).

Op de vraag waarom ze RvT-lid geworden is bij PDN, antwoordt Mila:
“Het belang van een goed stelsel voor de oudedagsvoorziening is voor mij de belangrijkste drijfveer in mijn werk. Het belang van de deelnemer staat altijd voorop. PDN is een ondernemingspensioenfonds dat ik, vanaf wat meer afstand, al jaren ken. Ik zie het dan ook als een eer om een bijdrage te leveren aan dit fonds met als aandachtspunten juridische zaken en communicatie. Aangezien vraagstukken als governance en toekomstbestendigheid mijn grote interesse hebben, zie ik het voor PDN als een meerwaarde dat ik bij verschillende fondsen functies vervul. De kennis en ervaring komt bij alle functies goed van pas.”

Jouw mening telt!
PDN belegt verantwoord. Het fonds wil niet beleggen in bedrijven die mensenrechten niet respecteren, die bij hun productie kinderarbeid inzetten of die bepaalde typen van wapens produceren.
Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren en het gebruik te analyseren teneinde het gebruiksgemak te verbeteren.Akkoord