Nieuwsberichten
Verzending UPO 2019 Gepubliceerd op: 29-05-2019 Vanaf juli 2019 starten wij met het verzenden van de UPO’s.

Je ontvangt je UPO in je digitale brievenbus in Mijn PDN pensioen’ of op papier op je huisadres (als je hebt aangegeven dat je geen gebruik wilt maken van PDN-post digitaal). Omdat we niet alle UPO’s in een keer kunnen versturen, starten we met de gepensioneerden. De verzending van de UPO’s loopt tot en met september.

Bekijk ook dit animatiefilmpje voor meer informatie over de inhoud en mogelijkheden van het UPO. Ben je deelnemer aan de Nettopensioenregeling? Dan ontvang je enkele weken na de verzending van de UPO’s over de basisregeling het overzicht met betrekking tot de Nettopensioenregeling.

Binnenkort komt er ook een geactualiseerde versie van de pensioenplanner in ‘Mijn PDN pensioen’ op de website van PDN beschikbaar. Zodra deze er is, plaatsen we weer een nieuwsbericht.

Klik hier voor meer informatie over het UPO 2019.

Jouw mening telt!
PDN belegt verantwoord. Het fonds wil niet beleggen in bedrijven die mensenrechten niet respecteren, die bij hun productie kinderarbeid inzetten of die bepaalde typen van wapens produceren.
Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren en het gebruik te analyseren teneinde het gebruiksgemak te verbeteren.Akkoord