Nieuwsberichten
Margreet Teunissen voorzitter Raad van Toezicht PDN Gepubliceerd op: 15-10-2019 Margreet Teunissen is op 19 september 2019 benoemd als voorzitter van de Raad van Toezicht van PDN.

Zij volgt Wendy de Jong op die met ingang van 15 februari 2019 deze functie neerlegde in verband met haar toetreding tot de Raad van Toezicht van de Autoriteit Financiële Markten.

Margreet studeerde klassiek gitaar aan de conservatoria van Amsterdam en Arnhem en pedagogische wetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Na een loopbaan in het onderwijs en als bestuurder bij de FNV werd zij in 1991 directeur/bestuurder van het Muziekcentrum in Eindhoven en vervolgens zendermanager bij de NPO en bestuurder bij het Internationaal Danstheater. Naast haar werk vervulde en vervult zij diverse toezichtfuncties in de zorg en pensioenen. Momenteel is zij bestuursvoorzitter (niet uitvoerend) van De Nationale APF en Pensioenfonds Openbare Bibliotheken en lid van de Raad van Toezicht van IrisZorg.
Margreet Teunissen:

Hoewel pensioen vaak iets voor later wordt gevonden, is het enorm belangrijk dat het goed geregeld is. Het pensioenstelsel in Nederland is erg goed, al zal het aangepast moeten worden aan de tijd met behoud van het goede. Met kennis als toezichthouder van de zorg, in combinatie met kennis van een bedrijfstak- en algemeen pensioenfonds en verschillende bestuursmodellen, zie ik er naar uit een bijdrage te leveren aan het ondernemingspensioenfonds PDN.”

Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren en het gebruik te analyseren teneinde het gebruiksgemak te verbeteren.Akkoord