Nieuwsberichten
Pensioen3daagse 5-7 november: zorg goed voor elkaar Gepubliceerd op: 05-11-2019 Hoe goed zorg jij voor degenen die je liefhebt?

Pensioen is niet alleen voor later maar speelt ook nu. Als een goede zorg voor je partner en/of kinderen als jij overlijdt. Als deelnemer van PDN bouw je niet alleen pensioen voor jezelf op, maar ook voor je partner en je kinderen. Die uitkering gaat meteen in na je overlijden. Ook als jij de pensioenleeftijd nog lang niet hebt bereikt.Check hier wat er voor je partner en kinderen geregeld is en wat je nog meer kunt doen voor je pensioen. Heb je geen partner? Ontdek dan welke keuze je hebt.

De Pensioen3daagse vindt plaats op 5, 6 en 7 november. Het thema van dit jaar is: ‘Zorg goed voor elkaar’. Tijdens de Pensioen3daagse zijn er elk jaar in het hele land verschillende activiteiten die te maken hebben met pensioen. Kijk op de website van Wijzer in Geldzaken voor de activiteiten bij jou in de buurt.

Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren en het gebruik te analyseren teneinde het gebruiksgemak te verbeteren.Akkoord