Nieuwsberichten
Ledenvergadering VDP op 3 april 2018 Gepubliceerd op: 12-03-2018 De 7e Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van DSM gePensioneerden (VDP) vindt plaats op dinsdag 3 april 2018 in Golden Tulip Hotel Central in ’s-Hertogenbosch.
Aanmelden kan via de website van VDP: www.vdpdsm.nl.

Programma:
Vanaf 11.00 uur: Welkom

11.30 uur: Start Algemene Ledenvergadering. Leden worden geïnformeerd over de gang van zaken in het afgelopen jaar en krijgen de gelegenheid zich uit te spreken over de Jaarrekening 2017, de Begroting voor 2018 en het algemene beleid van het bestuur.

Vanaf 14.00 uur (na de lunch:)

  • Presentatie door de heer Gerard Heeres, o.m. voorzitter van de pensioencommissie van KNVG/NVOG. ‘Waar moeten gepensioneerden op letten bij voorstellen voor aanpassing van het pensioenstelsel.’ 
  • Ton de Boer, bestuurslid PDN, en Martin Aertsen, voorzitter van het Verantwoordingsorgaan (VO) spreken over wat er speelt c.q. gaat spelen in het PDN-bestuur en Verantwoordingsorgaan.
  • Introductie vernieuwde website door webmaster, Pierre Mulleners.

En last but not least is er na afloop uiteraard een gezellige nazit om bij te praten met oud-collega’s.

Naast de leden zijn ook hun partner/introducé welkom tijdens de bijeenkomst. VDP vraagt van hen wel een bijdrage in de kosten van € 8,-.
Op de website www.vdpdsm.nl is de agenda en nadere informatie te vinden en kunt u zich aanmelden.

Jouw mening telt!
Er is geen poll actief
Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren en het gebruik te analyseren teneinde het gebruiksgemak te verbeteren.Akkoord