Nieuwsberichten
Nieuwe bestuursleden gezocht voor PDN Gepubliceerd op: 24-12-2019 In maart 2020 zijn er verkiezingen voor 2 plaatsen in het bestuur van PDN. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Stel je dan kandidaat.

Twee bestuursleden namens pensioengerechtigden treden in juli 2020 af. Daarom vinden er verkiezingen plaats voor nieuwe bestuursleden namens de pensioengerechtigden. De huidige vertegenwoordigers kunnen zich herkiesbaar stellen.

Bestuurslid zijn vereist dat je veel pensioenkennis hebt. Een ruime periode voor het opdoen van die kennis is dan ook geen luxe. We nemen daar graag de tijd voor. Dat betekent dat als je gekozen wordt, je de mogelijkheid hebt om eerst aspirant-lid van het bestuur te worden. Je start dan na je verkiezing met een gerichte opleiding voor de in te vullen positie. Wanneer je voldoet aan de minimumeisen voor toetreding tot het bestuur, melden we je aan bij De Nederlandsche Bank voor een toetsing. Na instemming van de bank en op zijn vroegst op 1 juli 2020, start definitief de periode van vier jaar van je lidmaatschap van het bestuur.

Wie kan zich kandidaat stellen?

Alle pensioengerechtigden die op 1 juli 2020 een pensioen ontvangen van PDN kunnen zich kandidaat stellen.

Wil je je kandidaat stellen voor het bestuur, stuur dan uiterlijk 17 januari 2020 het formulier, ingevuld, naar: Verkiezingscommissie PDN, Antwoordnummer 110, 6400 VB Heerlen of digitaal naar gerrie.mulders-melssen@dsm.com. Voeg daarbij je cv en een motivatie om je kandidaat te stellen. Die motivatie mag maximaal 500 woorden zijn. 

Meer lezen over de eisen die gesteld worden aan het lidmaatschap, hoe de verkiezingen verlopen en wie mag stemmen? Klik dan hier.

Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren en het gebruik te analyseren teneinde het gebruiksgemak te verbeteren.Akkoord