Nieuwsberichten
We zijn er voor elkaar Gepubliceerd op: 26-03-2020 Het zijn onzekere tijden waarin onze gezondheid voorop staat.

Het openbare leven, ons sociale leven, ligt stil. Kinderen gaan niet meer naar school, waar mogelijk werkt iedereen thuis en we vermijden sociale contacten. Dat raakt ons allemaal en vergt ook veel flexibiliteit en veerkracht. Het zorgt ook voor saamhorigheid en er ontstaan mooie initiatieven zoals boodschappen doen voor elkaar en allerlei diensten die door ondernemers worden aangeboden. Mijn waardering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt.

PDN zorgt voor je pensioen
Bij PDN werken we ondertussen door voor jullie pensioen. Het bestuur en de medewerkers van onze dienstverlener DSM Pension Services zetten zich volledig en vol overgave in en zorgen ervoor dat het vermogen van het fonds zo goed mogelijk beheerd wordt. Dat alle overige processen worden uitgevoerd en dat we bereikbaar zijn en blijven. De pensioenen worden vanzelfsprekend gewoon uitbetaald.

Vragen en informatie
De medewerkers van de Pension Desk doen er vanaf hun thuisadres alles aan om jullie vragen te beantwoorden via telefoon en e-mail. Ook papieren post ontvangen en versturen we nog. Via onze website blijven we jullie op de hoogte houden over actuele ontwikkelingen bij PDN. Ik raad dan ook aan om de website regelmatig te bezoeken.

Zo zorgen we er samen voor dat we alle maatregelen nemen die nodig zijn om het coronavirus te bestrijden en met name de kwetsbare groepen in onze samenleving te beschermen. Voor nu wens ik jullie alle sterkte en gezondheid toe.


Edith Schippers
Voorzitter PDN

Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren en het gebruik te analyseren teneinde het gebruiksgemak te verbeteren.Akkoord