Nieuwsberichten

Pensioen Wijs voor jou Gepubliceerd op: 04-07-2023

Speciaal voor al onze deelnemers maken we vanaf juli een informatiebulletin over de nieuwe regels van pensioen en wat dit betekent voor jou en je pensioen.

Pensioenwijs.jpg (61 KB)Na jaren overleg is een hervorming van het pensioenstelsel nu een feit. Het is de bedoeling dat met deze hervorming je pensioen beter uitlegbaar is en dat het beter past bij deze tijd. De verandering van het pensioenstelsel is een belangrijk onderwerp waar uiteindelijk iedereen in Nederland mee te maken krijgt.

Je kunt nu zelf nog geen actie nemen. Het Pensioenakkoord wordt verder uitgewerkt door het kabinet. Werkgever en de vakbonden gaan besluiten nemen over de toekomst van de pensioenregeling van PDN. En ook het Bestuur van PDN moet nog de nodige besluiten nemen.

We vinden het belangrijk om iedereen goed op de hoogte te houden van alle veranderingen en de nieuwe regels. Natuurlijk ontvang je als deelnemer altijd persoonlijk bericht wanneer er voor jou iets wijzigt, dit blijven we doen.

Om je geregeld van meer algemene informatie te voorzien is er een nieuw, speciaal informatiebulletin beschikbaar. Dit bulletin ‘Pensioen Wijs’ ontvangt iedereen vanaf juli met de post in de brievenbus en zal één keer per kwartaal of eerder verschijnen.

Je kunt ook altijd de PDN-website bezoeken voor de laatste informatie.

Jouw mening telt!
PDN Magazine (verschijnt 2x per jaar) lees ik ......