Nieuwsberichten

Werknemerskandidaten Verantwoordingsorgaan PDN gezocht! Gepubliceerd op: 29-08-2023

Word lid van het VO PDN.jpg (34 KB)Wij zoeken nog kandidaten voor het VO van PDN. In eerdere brieven en berichten lazen jullie over de aanstaande verkiezingen voor het VO. We kregen op die oproepen te weinig reacties om verkiezingen te houden. Daarom verlengen we de mogelijkheid naar 29 september 2023 om je kandidaat te stellen voor het Verantwoordingsorgaan als vertegenwoordiger van de werknemers.

Er vinden binnenkort verkiezingen plaats voor zes plaatsen in het Verantwoordingsorgaan (VO) van PDN omdat de termijn van de zittende vertegenwoordigers op 30 juni 2024 afloopt. Bij de vacante plaatsen gaat het om twee vertegenwoordigers van werknemers en vier vertegenwoordigers van pensioengerechtigden. De kandidaten van de pensioengerechtigden die van PDN een pensioen ontvangen, zijn bekend en de verkiezingen vinden binnenkort plaats

Het VO is nog op zoek naar kandidaten vanuit de groep die bij PDN pensioen opbouwen. Vind jij pensioen interessant en wil jij bijdragen aan een goed pensioen voor iedereen? Meld je dan aan! Met de komende wijzigingen in ons pensioenstelsel is dit extra belangrijk.

Klik hier om je kandidaat te stellen als vertegenwoordiger van de werknemers voor het VO.

Meer informatie?
Klik hier voor informatie over het VO
Klik hier voor het functieprofiel lid VO
Klik hier voor de Reglementen verkiezingen VO

Jouw mening telt!
PDN Magazine (verschijnt 2x per jaar) lees ik ......