Nieuwsberichten

Pensioen verhoogd per 31 december 2023 Gepubliceerd op: 18-12-2023

Vanaf 31 december 2023 worden de pensioenen voor alle deelnemers verhoogd. De ingegane pensioenen en de opgebouwde pensioenen van ex-medewerkers gaan omhoog met 4,16%. De opgebouwde pensioenen van medewerkers worden verhoogd met 10,91%. Over de afgelopen twee jaar samen geeft het fonds zowel de actieven als de niet-actieven volledige compensatie van de inflatiemaatstaf.  

Wanneer weet ik wat dit voor mij betekent?

Alle deelnemers krijgen persoonlijk bericht waarin we de verhoging nader toelichten.

Evenwichtig besluit

PDN wil jouw pensioen als het kan ieder jaar verhogen en mee laten groeien met de prijzen voor boodschappen en andere levensbehoeften. Het besluit is genomen op basis van de positieve ontwikkeling van de financiële positie van het fonds en de mogelijkheden die de wet hiervoor biedt.

Het bestuur heeft de plicht zorgvuldig om te gaan met de belangen van alle deelnemers en ze evenwichtig af te wegen in de besluitvorming. Bij het genomen besluit heeft PDN ook vooruitgekeken. Zeker in de onrustige tijd waarin we nu leven en de uitdagingen waar we nog voor komen te staan moet het fonds ervoor zorgen om ook op langere termijn financieel gezond te blijven.

Meer informatie

Klik hier voor een uitgebreidere toelichting over deze verhoging.

Jouw mening telt!
PDN Magazine (verschijnt 2x per jaar) lees ik ......